Vi har åpent hver dag fra kl. 10.
Tirsdag og torsdag er det dagens middag,
så da har vi åpent til 17.
Åpningstider
Mandag: 10 - 16
Tirsdag: 10 - 17
Onsdag: 10 - 16
Torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Lørdag: 10 - 14
Dagens middag serveres mellom 13-17
på tirsdag og torsdag.
Gruetorget 1
2260 KIRKENÆR
catering@gruekafe.no
karoline@gruekafe.no
helga@gruekafe.no
Kjøkkensjef Helga
95415261
for bestilling av mat
Daglig leder Karoline
90113455
for andre henvendelser
Bedriften eies og drives av Helga Heiberg som er utdannet kokk og Karoline Rudstaden som har utdanning innenfor organisasjon og ledelse. Siden har også Kine Johansen kommet med på eiersiden.
Ideen til bedriften var det Helga som fikk, da hun ble tipset av svigerforeldrene om at kafélokalet sto ledig. Hun tenkte en stund på dette, men så ville hun gjerne ha med seg noen. Det var her Karoline kom inn i bildet. Hun skulle også flytte til Grue og hadde tidligere jobbet en del på kjøkken. Sammen opprettet de aksejeselskap og startet planleggingen.
Det å starte bedrift er ingen dans på roser, noe jentene har fått erfare. Det dukker stadig uforutsette ting opp, og når man sitter med ansvaret må man ta mange beslutninger - både der man er kvalifisert til å mene noe, og der man egentlig ikke er det. Men som med alt annet er det en prosess, og man lærer mye.
I forbindelse med oppstarten av bedriften har vi vært i media flere ganger. Her kan du komme videre til artiklene.
_________________________________
Artikkel i Solungavisa 15.03.2018.