TORSDAG 28.NOVEMBER
Ribbe, medisterkake, julepølse, kokte poteter, surkål, brun saus, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
TIRSDAG 3.DESEMBER
Torsk med honning glaserte gulrøtter, potetmos, stekt løk og bacon
A: Fisk, melk
TORSDAG 5.DESEMBER
Ribbe, medisterkake, julepølse, kokte poteter, surkål, brun saus, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
TIRSDAG 10.DESEMBER
Hjemmelaget bali kyllinggryte med salat, ris og nanbrød.
A: melk, hvete
TORSDAG 12.DESEMBER
Ribbe, medisterkake, julepølse, kokte poteter, surkål, brun saus, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
TIRSDAG 17.DESEMBER
Ørret med stekte potetbåter, kremet agurksalat og brokkolini.
A: Fisk, melk, egg, sennep
TORSDAG 19.DESEMBER
Flesk og duppe med kokte poteter, revne gulrøtter, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
TIRSDAG 24.DESEMBER
STENGT
JULEMIDDAG 275,- INKL. SVART KAFFE ELLER TE