DAGENS MIDDAG

Hver tirsdag og torsdag serverer vi dagens middag kl. 13- 17 for 195,-

TORSDAG 1.MAI

STENGT

TIRSDAG 6.MAI
Seibiff med stekt løk, kokte poteter, råkostsalat og remulade
A: Gluten (hvete), melk, fisk, egg, sennep

TORSDAG 8.MAI
Skinkestek med kokte poteter, surkål, sjysaus, tyttebær og flatbrød
A: Gluten (hvete, havre, rug)

TIRSDAG 13.MAI
Laks med stekte potetbåter og kremet agurksalat
A: Fisk, melk


TORSDAG 15.MAI
Flesk og duppe med kokte poteter, revne gulrøtter, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk

TIRSDAG 20.MAI
Torsk med potetmos, honningglaserte gulrøtter, stekt løk og bacon
A: Fisk, melk

TORSDAG 22.MAI
Kalkunfilet med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus, tyttebær og flatbrød
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk, egg, sennep

TIRSDAG 27.MAI
Ørret med stekte grønnsaker, kokte poteter og kremet fiskesaus.
A: Fisk, melk

TORSDAG 29.MAI
STENGT

DAGENS MIDDAG

MENY