TIRSDAG 29.OKTOBER
Ørret med stekte grønnsaker og kremet pasta
A: Hvete, melk, fisk
TORSDAG 31.OKTOBER
Kyllingfilet med stekte grønnsaker, ris og kremet kyllingsaus
A: Melk
TIRSDAG 5.NOVEMBER
Seibiff med stekt løk, bacon, gulrøtter og potetmos
A: Fisk, melk, gluten(hvete)
TORSDAG 7.NOVEMBER
Elghakk med tyttebær og flatbrød
A: gluten (hvete, havre, rug)
TIRSDAG 12.NOVEMBER
Torsk med ertepure, syltet gulrot, kokte poteter og hollandaisesaus
A: Fisk, melk
TORSDAG 14.NOVEMBER
Kalkunfilet med kokte poteter, stekte grønnsaker, waldorfsalat, fløtesaus, tyttebær og flatbrød
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk, egg, sennep
TIRSDAG 19.NOVEMBER
Ørret med stekte potetbåter, kremet agurksalat og brokkolini.
A: Fisk, melk, egg, sennep
TORSDAG 21.NOVEMBER
Flesk og duppe med kokte poteter, revne gulrøtter, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
TIRSDAG 26.NOVEMBER
Sei med stekt løk, kokte poteter, sennepssaus og råkostsalat
A: fisk, gluten (hvete), melk, egg, sennep
TORSDAG 28.NOVEMBER
Ribbe, medisterkake, julepølse, kokte poteter, surkål, brun saus, tyttebær og flatbrød.
A: Gluten (hvete, havre, rug) melk
JULEMIDDAG 275,- INKL. SVART KAFFE ELLER TE