DAGENS MIDDAG

MENY

 

 

Torsdag 1. November

Oksestek med hasselbackpoteter,

stekte grønnsaker og brun saus.

 

Tirsdag 6. November

Torsk med stekt løk, bacon, gulrøtter og potetmos

 

Torsdag 8. November

Elgkarbonader med ovnsbakte småpoteter, stekte grønnsaker og brun saus.

 

Tirsdag 13. November

Laks med stekte småpoteter, agurksalat og rømme

 

Torsdag 15. November

Flesk og duppe med revne gulrøtter

 

Tirsdag 20. November

Laks med stekte grønnsaker, bakte småpoteter og sitronsaus

 

Torsdag 22. November

Svinenakke med stekte småpoteter fra Solør, stekte grønnsaker og soppsaus.

 

Tirsdag 27. November

Ørret med stekte grønnsaker, ris og sweet chili

 

Torsdag 29. November

Lasagne med salat og loff

 

DAGENS MIDDAG

Hver tirsdag og torsdag har vi åpent til kl. 18.00 og serverer dagens middag kl. 13.30 - 17.30 for 139,-

ADRESSE

 

Gruetorget 1

2260 KIRKENÆR

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag og onsdag: 09 til16.30

Tirsdag, torsdag, fredag: 09 til 18

Lørdag: 09 til 14

FØLG OSS

© Copyright. All Rights Reserved.